Gaardbryg

Kontakt os

Vil du vide mere om vores specialøl? Er du interesseret i at forhandle Gaardbrygs specialøl i din forretning? Har du en forespørgsel eller har du brug for vores hjælp?

Ja, så er du altid meget velkommen til at kontakte os – vi er her nemlig for at hjælpe dig og selvfølgelig give dig ekstra gode smagsoplevelser.

Vi hos Gaardbryg værdsætter din interesse og står altid klar til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe med eventuelle henvendelser.


Kontakt os gerne for at lære mere om vores bryggeri og vores produktudvalg. Vi er altid glade for at besvare eventuelle spørgsmål.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for yderligere oplysninger om vores bryggeri, vores produkter eller vores arrangementer. Vi er altid glade for at tale med dig og dele vores passion for specialøl med dig.


Du kan bruge vores kontaktformular eller kontakte os ved at ringe eller sende os en mail direkte med dine spørgsmål eller kommentarer.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi er som hovedregel på bryggeriet hver fredag, men for at du undgår at kører forgæves og kommer til en låst dør, så kontakt os evt. inden.


CVR:  42880892


Find os også på Facebook,hvor du også har mulighed for at komme i kontakt med os via Messenger.

Få fat i Thomas, Martin eller Poul Erik

Vores dedikerede team bag Gaardbryg er klar til at hjælpe dig. Teamet bag Gaardbryg består af de tre ejere; Thomas Jeppesen, Martin Vestergård samt Poul Erik Vestergård. Hvis du allerede nu ved, hvem du skal have fat i, så kan du finde deres direkte kontaktoplysninger her:

Holstebro, Hogager, Mejrup, Holstebro Bryghus, Mejrup Bryghus, Hogager Bryghus, Holstebro Bryggeri, Mejrup Bryggeri, Hogager Bryggeri

Martin Vestergård

Mobil: 20 64 11 11 (træffes bedst efter kl. 16)

Thomas Jeppesen

Mobil: 21 68 91 34 (træffes bedst efter kl. 16)

Poul-Erik Vestergård

Mobil: 22 43 06 55

Eller kontakt os via nedenstående formular.

 
 
 
 

Uanset hvordan du kontakter os, så bestræber vi os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvis du ringer til os og vi ikke har mulighed for at tage telefonen, så læg en besked og vi ringer tilbage til dig straks vi har mulighed for det.